Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους ακόλουθους τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σας:

1) Αντικαταβολή: πληρωμή σε μετρητά με την παράδοση (μόνο για Ελλάδα)

Με τη μέθοδο της αντικαταβολής, πληρώνετε μετρητά το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας με την παραλαβή της από τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για το νομό  Σερρών .Τα έξοδα αποστολής για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 2,80 € και τα έξοδα αντικαταβολής  1,50 €.

Δεν είναι διαθέσιμη η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή για τις αποστολές στην Κύπρο.

2) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε πολύ απλά να πληρώσετε την αγορά σας με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

EUROBANK IBAN: GR0602601310000710200120521

Προτείνεται η μεταφορά ή η τραπεζική κατάθεση να γίνεται από Eurobank σε Eurobank για να μην υπάρχουν χρεώσεις από προμήθειες άλλων τραπεζών. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιβαρύνεστε με το ποσό των 3€.

3) Πιστωτική κάρτα: VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro

Δεν έχετε καμία επιπλέον χρέωση για αγορές με πιστωτική κάρτα.
Η εκκαθάριση των συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες στο magdapizames.gr γίνεται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου e-Commerce της Eurobank.
Με την ολοκλήρωση της online παραγγελίας στο magdapizames.gr μεταφέρεστε στο περιβάλλον της τράπεζας, σε μία ειδικά διαμορφωμένη σελίδα και καλείστε να καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Τα στοιχεία αυτά δεν γίνονται γνωστά στο magdapizames.gr, και σε κανέναν άλλο, παρά μόνο στην τράπεζα, η οποία και θα επεξεργαστεί την οικονομική συναλλαγή της παραγγελίας σας.