Πολιτική επιστροφών

Επιστροφή προϊόντων

Οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα, για την ανταλλαγή τους με άλλα προϊόντα. Η επιστροφή προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης.

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή ενός προϊόντος λόγω αλλαγής μεγέθους προκειμένου να πραγματοποιηθεί ανταλλαγή με άλλα, επιβαρύνουν τον αγοραστή. Κάθε επιπλέον επιστροφή τα έξοδα επιστροφής και αποστολής επιβαρύνουν το πελάτη.

Διατηρούμε το δικαίωμα να επιστρέψουμε επιστροφές προϊόντων που δεν συμφωνούν με τους Όρους Επιστροφής που αναγράφονται παρακάτω. Σε περίπτωση μη τήρησης των αναγραφόμενων όρων, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε το κόστος αποστολής.

 

Διαδικασία επιστροφής

Επικοινωνείτε με email στο info@magdapizames.gr ή στο τηλέφωνο: 23210 26223 προκειμένου να εγκριθεί η επιστροφή σας.

 

Αντικατάσταση προϊόντων λόγω ελαττώματος ή λάθος επιλογής μεγέθους

Η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε όλα τα προϊόντα να συσκευάζονται με ιδιαίτερα προσεκτικό τρόπο προκειμένου να τα παραλάβετε χωρίς φθορές. Σπανίως υπάρχει περίπτωση να παραλάβετε ένα προϊόν με κάποιο ελάττωμα. Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε ενημερώνοντάς μας άμεσα στο e-mail info@magdapizames.gr γνωστοποιώντας μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προϊόν σε αντικατάσταση του ελαττωματικού . Σε περίπτωση που επιλέξετε να σας αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση θα σας αποστέλλουμε άμεσα μήνυμα με την επιβεβαίωση της νέας παραγγελίας σας.

Επίσης η εταιρεία μας φροντίζει ούτως ώστε όλα τα προϊόντα μας να συνοδεύονται από μεγεθολόγιο και χρωματολόγιο, τα οποία σας παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πριν επιλέξετε χρώμα και μέγεθος, του είδους που σας αρέσει. Αν τελικά το μέγεθος και το χρώμα δεν σας ικανοποιούν, μπορείτε να το αντικαταστήσετε, ενημερώνοντάς μας άμεσα στο e-mail info@magdapizames.gr για το νέο μέγεθος και χρώμα που επιθυμείτε (με την επιφύλαξη να είναι διαθέσιμα στο e-shop μας). Σε αυτή την περίπτωση θα μας στείλετε πίσω τα είδη προς αλλαγή. Προϋποτίθεται και πάλι ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, δεν έχουν αφαιρεθεί ταμπελάκια ή σημάνσεις που φέρουν επάνω τους τα προϊόντα. Τέλος, όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, πλήρη και εντός της συσκευασίας τους.

Τα έξοδα αποστολής σε εμάς και επαναποστολής σε εσάς θα τα επιβαρυνθείτε εσείς. Απλά ενημερώστε μας με ποια εταιρία courier θέλετε να σας τα αποστείλουμε εμείς (προφανώς κάποια που να δέχεται τα έξοδα αποστολής να είναι του παραλήπτη).

 

Όροι Επιστροφής

Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή της παραγγελίας:

  • Η ανταλλαγή να μην υπερβαίνει τις 14 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης βάσει των εγγράφων παραλαβής.
  • Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς σημάδια φθοράς, λερώματα και σε κατάλληλα για επαναπώληση.
  • Όλα τα προϊόντα πρέπει να φέρουν όλες τις ετικέτες και τα συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχαν κατά την αγορά τους καθώς και τη συσκευασία που τα συνόδευε.
  • Όταν παραλάβετε τα προϊόντα, αναγνωρίζουμε ότι θα δοκιμαστούν για να επιβεβαιώσετε ότι ικανοποιούν τις προσδοκίες σας. Επειδή κάποια από τα προϊόντα έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα, σας παρακαλούμε να φοράτε πάντα εσώρουχα κατά τη δοκιμή τους.
  • Εφ όσον το προϊόν και η διαδικασία επιστροφής πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε να αποστείλετε τα προϊόντα στη εταιρία και να τα ανταλλάξετε με άλλα.
  • Σε περίπτωση μη τήρησης των όρων, η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχτεί την επιστροφή.
  • Διατηρείτε την ευθύνη να φτάσουν τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα στη εταιρία μας, γι’ αυτό και σας προτείνουμε να επιλέξετε υπηρεσία ταχυμεταφορών.
  • Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για εμπορεύματα που χάνονται κατά την επιστροφή.